Inges Kattehjem

 • Vores katte i Odense

  Søndre Boulevard 83

  5000 Odense C.

  Tlf.: 70 203 555

  Fax: 32 141 701

  Telefontid:

  Mandag - fredag kl. 16 - 17

  Lukket på helligdage

  Åbningstider:

  Tirsdag kl. 16.00 - 18.00

  Torsdag kl. 16.00 - 18.00

  Søndag kl. 16.00 - 18.00

  Lukket på helligdage

   

  Er du i bil:

  Husk at få udleveret p-billet på Kattehjemmet.

   

  Indlevering af katte kun

  mod forudgående aftale.

Vores katte og killinger i Odense

Søger du en inde- eller udekat? En dejlig og sød kat, en aktiv og legesyg kat eller en rigtig hygge-nusse kat? På Inges Kattehjem i Odense har vi både katte og killinger med mange forskellige personligheder, både unge og ældre katte, huskatte og til tider racekatte som maine coon og norsk skovkat. Se I vores kattegalleri, hvilke katte der netop nu venter på nye hjem i Odense.

Det får du med ved at købe en kat gennem Inges Kattehjem i Odense:

Et salg gennem Inges Kattehjem er trygt både for katten og for dig som ny katteejer.  Katte er ved adoption både øremærket, chipmærket, neutraliseret, vaccineret, sundhedstjekket og orme- og loppebehandlet. Skulle din kat mod forventning blive syg inden for de første 30 dage, vil den blive behandlet på en af vores klinikker helt uden omkostninger for dig. Fungerer du og din nye kat mod forventning ikke sammen, kan du inden for 30 dage i samråd med Inges Kattehjem vælge en anden kat. Derved sikrer vi både dig og din nye kat.

Læs om afdelingens historie ved at klikke på "Læs mere".

Læs mere

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Ledelse:

Afdelingens daglige ledelse varetages af Sharon O’Connor og en gruppe frivillige hjælpere.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:

Helle Rasmussen

Fakta:

Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.